Salurkan Sumbangan Dana Pilihanraya Anda ke Parti Islam Se-Malaysia Kawasan Kota Tinggi

Salurkan Sumbangan Dana Pilihanraya Anda ke Parti Islam Se-Malaysia  Kawasan  Kota Tinggi
No Akaun : 01-069-01-003759-0

Pilihan Anda di PRU 13?

Ruang Aduan

E-mail Address: *
Nama Pengadu *
Nombor Telefon *
E-mail Address
Alamat Pengadu *
Aduan *
Adakah anda bersetuju untuk mendedahkan identiti anda sekiranya diperlukan? *YA
TIDAK

* RequiredBuild Contact Forms

June 06, 2009

Muktamar Tahunan PAS ke 55

Muktamar tahunan Parti Islam SeMalaysia yang di adakan di Stadium Melawati, Shah Alam menyaksikan kebanjiran para muktabirin dan juga pemerhati dari seluruh negara. Muktamar juga dihadiri oleh wakil antarabangsa samada dari kepimpinan parti Islam seperti di Pakistan, Hamas dan sebagainya.

Diperkarangan stadium di banjiri oleh peniaga-peniaga yang memenuhi ruang yang ada dan dianggarkan sekitar beratus buah khemah didirikan oleh pihak penganjur.

Melihat kedalam stadium tempat berlangsungnya muktamar pada tahun ini, suasana yang dizahirkan pada kali menampakkan ciri-ciri persediaan PAS untuk mengambilalih pentadbiran negara.
Presiden parti menyampaikan ucapan dasar.Kelihatan para perwakilan memberikan tumpuan terhadap ucapan dasar Presiden PAS.Dalam waktu yang sama, pelancaran e-harakah turut di sempurnakan oleh Tuan Presiden PAS.Pelancaran pembinaan Kompleks PAS Pusat yang terletak di Putrajaya memperlihatkan keseriusan PAS untuk menduduki Pusat Pentadbiran Kerajaan di Putrajaya.Penyampaian Anugerah Tokoh Pejuang Bahasa kepada 2 tokoh terkenal negara.


Catatan Ketua Pemuda PAS Kota Tinggi.